Informatie

Wat is Duikteam Zwartewater Zwartsluis?
Zoals de naam al doet vermoeden ligt het ontstaan in Zwartsluis. Hier ligt dan ook ons thuishonk namenlijk Zwembad de Kragge.

In de winter periode (bepaalt door de buitentemperatuur) kan in het zwembad gedoken worden,  maar je kunt ook alleen 'gezellig' aanwezig zijn. In de zomer periode wordt, bij voldoende  belangstelling, ergens in de buurt gedoken.

Natuurlijk kun je ook een ander lid opbellen om ergens te duiken. Zoals al wel enigzins blijkt uit bovenstaande is de vereniging alleen voor gebrevetteerde duikers.

Een ander, niet minder belangrijk aspect, is gewoon gezellig samen zijn met gelijk gestemde zielen. Er zijn dan ook elk jaar wel
weer georganiseerde bijeenkomsten. (lees feesten) Waaronder ook leuke avonden voor niet duikende partners. (dia avonden etc.) Wat je niet moet verwachten zijn permanent compleet georganiseerde duiken. Al zijn deze er wel, de jaarlijkse bootduik, nachtduiken en in overleg duikstekken in de weidere omgeving. Wel heb je toegang tot de ledenlijst zodat als regel wel een buddy te vinden is.

Geinteresseerd met of zonder brevet?
Je kunt in de winter altijd op de vrijdag avond langskomen in het zwembad.
Neem wel eerst even contact op, zodat wij indien nodig materiaal kunnen regelen.


Contactpersoon:
Wilko Moeken
Tel 06 13 42 21 22

Adres Zwembad:
Zwembad de Kragge
Julianastraat 24a
8064CD Zwartsluis